Zelf uw site beheren

Het Joomla! CMS systeem.

Omdat de gemaakte websites gekoppeld worden aan een zogenaamd CMS systeem, wordt het voor u mogelijk om na oplevering zelf de site simpel bij te houden. U krijgt hiervoor een inlog code, wat het mogelijk maakt om waar ook ter wereld, via het internet, in te loggen en aanpassingen te maken.

Nadat u de aanpassingen opgeslagen heeft zijn deze meteen zichtbaar en is uw site dus altijd up-to-date zonder dat u hiervoor extra kosten maakt.

Hoe werkt het?

Het Joomla! CMS systeem werkt simpel en lijkt veel op een gewoon tekstverwerkingsprogramma. Door deze manier van werken heeft u geen geavanceerde computer kennis nodig om gebruik te maken van deze extra mogelijkheid. Bij de oplevering van uw site ontvangt u van mij een login code waarmee u toegang krijgt tot Joomla!.

Backend

Als u werkt via de 'Backend' van Joomla! dan logt u in op de "achterkant" van uw website en krijgt u toegang tot het volledige Joomla! systeem. In dit gedeelte heeft u een uitgebreide mogelijkheid om aanpassingen te doen op de site maar hier staat wel tegenover dat het iets langer duurt om wegwijs te raken.

Frontend

Bij het gebruik van de 'Frontend' van Joomla!, hoeft u niet in te loggen op het systeem maar maakt u rechtstreeks aanpassingen op uw eigen website. Deze manier is zeer eenvoudig en overzichtelijk maar blijft beperkt tot het aanpassen van de basis inhoud van de site.


Screenshots