Grafisch ontwerp

Naast een website kunt u voor de promotie van uw bedrijf ook bij mij terecht met ontwerp opdrachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, nieuw logo of een advertentie voor uw drukker.

Huisstijl, visitekaartjes, logo's etc.

Bent u toe aan een nieuwe huisstijl of wilt u alleen een nieuw logo? Dan is het mogelijk dat ik deze voor u ontwerp. Door ontwerp en webdesign te combineren, is het mogelijk om uw huisstijl en website onder een dak onder te brengen.

Na overleg zal ik een ontwerp maken aan de hand van uw idee├źn en wensen en zullen we van daaruit werken naar het uiteindelijke resultaat.

Reclame en advertenties

Voor het ontwerp van een advertentie kunt u ervoor kiezen om deze geheel door mij te laten verzorgen, of om zelf uw materiaal zoals foto's en huisstijl aan te leveren, zodat ik direct aan de slag kan. Na de opmaak van het ontwerp, krijgt u hier een voorbeeld van toegestuurd en kunnen er eventueel aanpassingen gedaan worden.

Als het ontwerp goedgekeurd is, zal het in het juiste aanlever-formaat naar de drukker gestuurd worden en kan uw reclame gedrukt worden.